Världens finaste


Julafton

Tack Alla för en jätte bra jul.. Vi fick massa fina presenter och god mat..Vi var först hemma hos Fredriks föräldrar och sen senare åkte vi hem till mina.. Haley hade inte sovit någon middag så hon somnade när vi kom till Lisö och var ganska trött och grinig men efter badet blev det lite bättre iaf :)

Tomten vart ingen succé hon vart skit rädd men det kan nog ha att göra med att hon var väldigt trött också .. Men nästa år då:):)

Idag åkte jag Micke och becca till kungens kurva och jag hittade en jacka på rean på stadium jätte fin :) och så köpte jag en extern hårddisk också.. Nej måste sova är jätte trött..

God natt


Fina

Jag och Gaby fixade våra naglar idag :) fina va:) så duktig Cissi :)


<3

Lill gumman är ute med Dexter :)


Paranormal acticity

Paranormal acticity kollade jag Fredrik och Danne på nyss fast 2an.. Tror ni på andar och demoner?? dom filmerna är ju baserad på verkliga händelser och det är fan läskigt.. Alla tre satt med en kudde iför ögonen.. Att såna grejer har hänt det kan man inte fatta.. Usch....
***********
***********

Idag så kastade shame av mig på åkern hon gjorde feta bocksprånget så jag flög.. Så nu på kvällen är jag död i kroppen har ont i ljumsken ryggen och huvudet.. Vet inte om jag kanske fick en liten hjärnskakning ??


Sen senare på dagen så åkte jag Fredrik Danne och haley till Haninge och vi mötte även upp Gaby där .. Vi handlade lite grejor :)


Rocky road, knäck och rischoklad

Min och mammas bak dag :)


:)

Mitt pepparkakshus:)


4 advent

4 advent och var är snön? Jobbade igår och då snöade det som bara den men nu när vi vaknade så var allt borta igen :( lite tråkigt vill ju ha snö till jul...

Idag ska vi hem till mamma och pappa hovslagaren kommer ikväll och imorgon ska det bakas inför jul:)


:)

Jobbade igår orkade inte skriva.. Nu sitter jag och haley och väntar på Fredrik för vi ska hem till Fredriks föräldrar idag :)


Oj

Det blev nått fel haha allt haka upp sig sen blev det massa bilder haha


Hellu


Försökte blogga igår men det gick inte.. Gaby och Tove var ute med mig på Lisö .. Jag och Tove red en stund på volten:) sen klädde jag och Gaby granen efter mycket strul haha så gick det bra:)

Idag var det lucia tåg på öppna förskolan det var mysigt :) jag, mamma, Fredrik och Gaby var där med Lill gumman :):)


Shame

Har ridit min fina och underbara häst idag gick super bra <3 plus att jag ryckte manen och klippte svansen och öronen så nu är hon fiin.. :) tycker snön kan komma nu dom blir så jävla leriga är skit jobbigt att borsta av..

Du gör mig hel när jag sålde dig försvann en del av min själ men när jag fick tillbaka dig så blev den hel igen .. Förstår inte va så arg på mig själv att jag sålde dig min fina bebis.. Gick inte en dag utan att jag tänkte på dig<3 det var nånting som fattades och det var du..


Breaking dawn

Varit inne och kollat på breaking dawn självklart blev man kär på nytt igen Haha älskar verkligen dom filmerna.. Längtar redan till nästa höst då sista filmen kommer :) I LOVE ...

Skit spännande ..

Man drömmer sig bort och vill vara i deras perfekta värld :) hihi


God natt

God natt nu ska jag sova gick upp tidigt imorse och jobbade frukost:)

Titta så gullig gumman är och leker med En gammal barnvagn :) hon har sin kossa där i.

Såhär blev mina naglar


Gumman

Efter öppna förskolan i onsdags så mådde inte haley bra och det slutade med att hon fick 40 graders feber på kvällen och sov inget alls den natten lilla gumman :( men igår var hon glad som vanligt igen :) även om hon hade lite feber men inte alls lika hög..

Nu äter hon köttbullar och kastar dom överallt ...


Hej

Jobbade sent igår så orkade inte skriva.. På dagen så träffade vi Yennipher och Oskar vi gick först en liten promenad och sen gick vi och fikade och när vi satt där så var yenniphers cola glas på bordet och schwiss så hade haley ner glaset och det var cola överallt haha som tur va märkte ingen så vi kunde gå obemärkta haha



Vi ska snart iväg på öppna för skolan :) så haley får busa av sig lite..

Jobbade mini julbord igår med Anna väldigt mysigt


Aj

Har världens huvudvärk orkar inte vara uppe god natt jag går och lägger mig..


Mysigt

Varit en väldigt mysig dag.. Jag Fredrik haley och Fredriks mamma åkte in till Skansen och gick på deras julmarknad det var mysigt :) så träffade vi Micke och becca där en stund också :)

Vi gick även runt i Stockholm och på en till julmarknad på torget :) var en väldigt mysig och härlig dag .. Gick fram och tillbaka till Skansen från centralen var en väldigt skön promenad :)

Titta på bilden haley visar vart näsan är haha


God morgon

Jag vill sova är skit trött :( skulle kunna sova till typ 12 idag ....


Härligt

Ligger i soffan med en godis påse och ett glas cola :) och kollar på narnia som går på tvn.. Haley sover för natten :)

Idag har vi varit nere i hamnen på julmarknaden i skit vädret fanns inget bara massa skit. När vi kom hem beställde vi lite julklappar till Lill gumman och en var en jätte fin liten ridhjälm till haley en rosa med hästar på :) hon måste ju ha det nu ju..igår red hon uppe på volten på shame , jag ledde och pappa höll i henne hon tycker att det är så roligt :)

Jag och Fredrik köpte en jätte gullig häst pyjamas på Lindex idag :) titta så gullig..


Mammas älskling <3


RSS 2.0