Dagen

Till ära börjar med en smootie :) eller hur det stavas har äntligen köpt en mixer :)


Skynda!!

Skynda matte jag är kissnödig :):)


:/

Fredrik har halsfluss, och haley var hos doktorn idag och vi fick då reda på att hon också har halsfluss.. Suck...kommer jag nog också få det snart..

Kändes bra på banken idag iaf :) imorgon kommer mäklaren och ska värdera lägenheten så håll era tummar hårt :)

Fan vad trött jag blev God natt


:/

Lill gumman ligger och tar det lugnt i soffan.. Hon är jätte hård i magen och får inte ut bajset började igår :( tycker så synd om henne våran fina flikka..


Vi väntar på att mamma ska komma då jag och Fredrik har tid för ett möte på banken ... Spännande..


God natt

Ska sova nu ny arbetsvecka väntar en :)

Här är vårat akvarium fint va:) köpte neontetror idag till att börja med..

Gjorde fyllda paprikor med kassler röra och bakade bröd :) gott


Hell yeah

Jag har snart gått ner 13 kg jag är grymt nöjd med mig själv :) jag är på så mkt bättre humör nu trivdes verkligen inte innan.. Jag började på 90 kg och nu väger jag 77.4 kg, .. 3 -4 kg till sen är jag nöjd och ska bra fortsätta med ett nyttigt liv :) bara strunt på helgerna typ..

Jag vägde 68 kg innan graviditeten men det struntar jag i bara jag väger mellan 70-75 kg är jag nöjd för det gjorde jag förut vägde bara 68 kg på kroken tiden..

Nu känner jag verkligen på alla kläder att dom börjar sitta pösigt igen och att jag kan börja ha lite av dom gamla kläderna igen, jag vet att kroppen har förändrats och kommer alltid att vara det men det kan jag leva med så länge jag kan njuta av god mat och glass i sommar är jag nöjd :):):)


RSS 2.0