God natt

Idag har jag och Fredrik införskaffat oss ett akvarium :) vi har pratat om det i flera år att vi ska skaffa ett och Fredrik speciellt har velat haft ett så nu köpte vi det :) det blev så fint så.. Det ska få stå några dagar nu utan några fiskar i :)

Nej nu ska jag sova upp och jobba imorgon god natt *****pusspuss*****


Sjuk huset

Gick hem från jobbet igår mådde skit , hade 40 graders feber och hade ont i hela kroppen och var yr som bara den.. Så var hemma idag ska vara hemma imorgon med så får vi se sen på torsdag hur det blir.. Men jag jobbar nog torsdag fredag.. Fredrik hostar fortfarande och haley är fortfarande dålig i magen..

Jag har iaf gått ner 12 kg nu :) börjar närma sig hoppas jag kan Börja träna nästa vecka igen har inte tränat på jätte länge nu.. :(

Jag var tvungen att tvätta 3 maskiner med tvätt idag, hade halkat lite efter men nu är allt borta igen :) skönt ..

Nej ska duscha sen gå och lägga mig ..


Helgen

Vilket underbart väder det har varit i helgen :) åkte ut till Lisö i fredags efter jobbet och var där hela helgen:) i fredags natt blev haley magsjuk och det var inte roligt, hon spydde spydde och spydde och sket sket och sket lilla gumman :/ hon sov ingenting så jag kände mig lite som en zombie men även om man är skit trött så hittar man ändå krafter att göra grejor:)

Red både igår och idag det var så härligt.. Igår red jag bara shame men idag red jag både shame och ville..

Becca och Micke var också ute över helgen så idag gick vi en långpromenad med hundarna så fick Filippa följa med så haley red hela vägen :) det älskade hon !!

Men nu på kvällen mådde hon lite dåligt igen så hon ska vara hemma några dagar från dagis med Fredrik .. Hoppas hon blir helt frisk snart...

Jag och becca klippte även ville idag skönt att bli av med lite päls:) jag älskar livet på Lisö vill aldrig sluta att ha hästar i mitt liv dom gör mig komplett :)

Nej måste sova upp och jobba imorgon hoppas haley sover hela natten..
Lägger upp lite bilder .. Den ena e lite rolig Filippa har hittat en skön huvudkudde på beccas mage :)


Trött

Lill gumman leker med sin nya dockvagn:):)

jag ska sova nu har tidiga passet den här veckan så lämnar haley redan vid 7 på morgonen.. Imorgon ska haley hem till Gaby och jag ska inte göra ett skit efter jobbet.. Gå hem och kolla lite serier :):)


Yes .....

10 kg har jag nu tappat känns as bra.. :)
Vill gå ner 5-7 kg till sen e jag nöjd:)



Trött

Är skit trött skulle vilja ligga i sängen hela dagen och inte gå upp nånting ..


Aj

Jag har sån jävla huvudvärk och halsont Så det finns inte vill grina varje gång jag sväljer.. Skulle inte vara helt fel med sovmorgon imorgon... :/ hoppas gumman somnar snart så jag kan få sova lite också kommer inte orka jobba imorgon annars....


Wiggo

Idag åkte Wiggo gubben till sitt nya hem.. Han kommer få det jätte bra där :) önskar er all lycka till <3

jag längtar till helgen då jag får vara med min bebis.... Förstår fortfarande inte hur dum jag kunde va som sålde henne, det är en grej jag alltid kommer ångra .. Men lyckan går ej att beskriva den dagen då vi hämtade hem henne igen.. <3

Annars har jag idag stor städat, haft tvättstugan, tränat och jobbat..

Ni anar inte hur sugen jag är på choklad!!!!!!! Haha


<3

Haley på sjukhuset i natt min fina tjej älskar dig så mkt <3


Kommentera

Tror det går att kommentera nu fixade en grej


Saknar

Saknar min fina häst jätte mkt.. Den här veckan måste gå fort för ihelgen om det är fint väder ska jag åka och rida en riktigt lång tur .. Jag vill ha körkort då skulle det vara så mkt lättare :/ jobbigt att inte få träffa henne så ofta, det är en stor del av mitt liv och kommer alltid att vara ...utan hästar inget mej :) ska verkligen ta vara på tiden ihelgen och vara med hästarna heela dagen lång..

Det har nu gått 5 veckor och jag har blivit av med 9 kg :)

Juste igår när vi var ute på kvällen så tuppade jag av jag kände hur benen blev skakis och hur mitt huvud snurrade till och helt plötsligt så föll jag tydligen ner på marken jag svimmade .. Sjukt läskigt.. Det var nog en kombination utav trötthet, och cidern som gjorde det har ju inte ätit eller druckit socker på 5 veckor och efter 5 cider bara så sa kroppen antagligen till.. Och jag har känt mig väldigt trött dom senaste dagarna stor omställning att börja jobba igen och Haley på dagis och allt... Så Fia och Tommy var snälla och hämtade haley idag några timmar så jag kunde vila mig lite :)

Nej ska sova nu jobb imorgon :)


Trött

Första dagis dagen då haley blev lämnad och det gick suuper bra :) ringde när jag hade lunch och allting gick så bra så :) det gick även bra för Danne att hämta henne!!

Andra jobb veckan jätte roligt nu när man har kommit in i allt:)

Har tränat nu på kvällen med Frida på puls och träning så känner mig lite sliten just nu ska bli väldigt skönt att sova:):)

Nej god natt....


4 veckor

4 veckor har gått nu och jag har gått ner 7.5 kg jag är stolt.. Trodde inte jag skulle klara det kör en månad till och kollar hur långt jag har kommit:) mitt mål är att kunna ha bikini i april då vi åker utomlands men det hoppas jag på :)

Åkte ut till Lisö igår , Fia följde med också och sov där.. Myst med min fina häst saknar henne jätte mycket på vardagarna :/ måste skaffa körkort ..

Igår hände det en olycka i stallet.. Wiggo fastnade i en krok och fick näsborren uppsliten så veterinären fick komma ut och sy :( stackarn måste ha gjort så ont.. Titta på bilden..


Trött

Gud vad jag är trött måste sova snart.. Det gick jätte bra på dagis idag :) trodde inte hon skulle somna i vagnen när dom skulle sova middag men det gjorde hon .. :) dom fick blodpudding och potatisbullar det tyckte hon var sådär hehe..

Imorgon ska Fredrik vara där men då ska han sitta på avstånd och klistra i hennes bok så tar dom hand om henne.. Det går nog bra hon var lite mammig idag och ville ha med mig överallt så det är nog bra att jag stannar hemma , och för min del blir det jobba och sen träna ett pass cirkelgym :)

Har kommit in väldigt bra i jobbet nu :) trivs skit bra ..

Nej nu måste jag sova


RSS 2.0