Huvudvärk

Har världens huvudvärk:/ bara dunkar överallt aj aj..

Är på Lisö åkte med pappa ut när han slutade jobba.. Så jag passade på att rida Ville och longerade Shame :) det gick suuper bra !!

Imorse var jag och Haley på öppna förskolan och då passade vi även på att skriva upp oss på Lucia tåget som ska vara den 14 december, som förskolan håller :) ska bli riktigt roligt och mysigt :)

Nej nu ska jag sova god natt..


Trött

Ligger i sängen och ska sova.. Är skit trött.

Vi var på Globen horse show igår det var mysigt :) innan det började så åt vi en jätte god hamburgare på en restaurang.. Det var jag Anna mamma becca lina Maria och Magnus !!

Idag har vi inte gjort nått speciellt.. Vi har gått en promenad med Anna och lite Tvättning och så.. Har även badat och schamponerat Dexter våran lilla älskling <3

Saknar min fina häst men imorgon jobbar jag så åker nog ut på onsdag efter öppna förskolan :)




Yeah

Mina fina förrätts tallrikar idag på jobbet..


Grattis

Micke på födelsedagen ( Fredriks pappa och haleys farfar ) tyvärr kunde jag inte vara med och fira för jag jobbade men Fredrik och haley sover där så är helt solo hemma .. Ganska skönt kan man sova ut en liten stund innan vi ska iväg till Ikea och shoppa :) sen på kvällen ska jag jobba igen ..:):) bra med lite extra pengar..

Idag så var jag och mamma , haley och storhandlade mat och sprang in en snabbis på Ikea :) nej nu måste jag sova god natt ..


Min fina <3


Skit..

Dexter har börjat kissa inne på nätterna .. Fattar inte varför och det är exakt på samma ställe.. Han går ut sista gången vid 22 och sen så går Fredrik ut med han vid 5 på morgonen men ändå gör han det :/ imorse var hela gardinen nertill kissad på......



Vi har varit på öppna förskolan idag med Yennipher och Oskar :) roligt för gumman att leka av sig.. Sen på sångstunden så dansade hon till Pippi Långstrump :)



Sötnosar


Soffan

Känner mig seg idag skulle vilja ligga och sova heeela dagen :)

Gumman sover middag och jag tittar på Tvn kanske ska vila ögonen lite jag med ;)

Titta Vilka fina siden lakan vi köpte igår när vi köpte en ny bäddmadrass..


God natt

Ligger i sängen och ska sova.. Idag har jag varit ute på en promenad med Anna :) efter det så gick vi och hämtade Fredrik för vi skulle till Coop och handla , Fredriks föräldrar och Danne kom och åt middag här så vi skulle handla tacos :)

Jag och Yennipher har bestämt oss för att börja träna lite igen känns så onödigt att betala för ett gym kort och inte använda det :S iaf en gång i veckan kan man ju gå..


Haley tycker om glass :)


Naglar

Tack snälla Cissi för dom fina naglarna och tack för den goda maten :)


Leksak

Haleys favorit just nu :)


Yeah

Världens coolaste polis :):)


Jag har börjat pynta lite idag kunde inte hålla mig längtar as mycket till julafton:)
Sen så åt vi julmat idag också hihi...

Imorgon ska vi hem till Fredriks moster för hon ska fixa mina naglar för det var en månad sen sist plus att en gick av idag :(

Nej nu ska jag sova god natt ...


Hon älskar.....

Köttbullar och dexter ser lite sugen ut också :)


Ullared

En dag shopping av oss fattas några påsar :)


Halloj

Har precis duschat och nu tittar jag på desperate housewifes på Tvn:)


Idag har jag gått en långpromenad med Yennipher och oskar.. Sen efter det gick jag och mötte Lina i hamnen vi fikade och sen så gick vi hem och lina och haley busade som bara den..

Imorgon ska vi till ULLARED:):)


Trött...

Är trött men kl är inte ens 7 men måste vänta på tvätten innan jag lägger mig iaf.. Haley sover redan !!


Kommer lite bilder från idag när vi var i parken..


:)

Man blir trött att leka på landet :)


:)

Man blir trött att leka på landet :):)


Härlig

Härlig morgon.. Glad unge glad mamma:) haley har sovit 12 timmar i natt gudomligt skönt :) såhär glad är mammas älskling ...


Hellu

Sitter hemma i soffan och väntar på Fredrik dom är och spelar innebandy:) haley har nyss badat och nu sover lillgumman...


Vi har varit på Lisö idag sov där i natt och sen så åkte vi till hallen och kollade på handboll.. Sen efter det följde Fredriks föräldrar med hit och fikade.

Grattis pappa på Farsdag älskar dig:)

Kommer lite bilder på haley från hallen idag..


Yeah

Bloggar från min nya iPhone:) riktigt nöjd med den.. Sitter här med Fia vi har haft tjejkväll och haft det mysigt.. Fredrik är på kryssning med jobbet så vi passade på att bara chilla :) ska sova ut imorgon ska bli riktigt skönt och sen åka ut till lisö.. Sorry Fia var tvungen att testa om det gick att lägga ut bilder också :)


Skriver från mobilen as jobbigt.. idag har...

Skriver från mobilen as jobbigt.. idag har vi lekt med yennipher och Oskar på dagen :) sen åkte vi med pappa hem till lisõ.. Fredrik ska ju på kryssning imorgon med Jobbet.. Hoppas min nya tele kommer imorgon :):);) orkar inte vänta längre hehe.. Juste jag har även ridit idag en sväng :)


Trött

Idag är jag trött . I en veckas tid har Haley vaknat två timmar varje natt och igår kom jag hem från jobbet halv 12 då vaknade hon och var vaken till ca halv 4 på morgonen :/ hoppas hon kommer ut ur det här snart och börjar sova bra igen..

Lilla gumman...

Vet ni vad ? Haley ska få en kusin och jag ska bli moster för första gången .. Rebecca och Micke ska bli föräldrar i slutet av mars :) sååå roligt och spännande!!


Mammas älskling


Länge sen

Var länge sedan jag skrev ska försöka bättra mig. Har hänt massa roliga grejer jag har fyllt år och fått massa fina saker. Har varit ute på lisö med hästarna som haley älskar.. Man verkligen ser hur hon lyser upp när hon kommer till stallet. I onsdags så var jag och Gaby på öppna förskolan med gumman ..

Igår så bowlade jag Fredrik Danne smacke Tommy och Fia, sen efter det så gick vi till kroken det var mysigt ..

Juste har förnyat mitt abonnemang så har beställt den nya iphonen en vit :)


RSS 2.0