Dagis

Idag började första dagen på dagis.. Det gick super bra :) vi var bara där en timme och fick information och fick kolla runt .. Imorgon ska vi vara där mellan 9-14.. Sen torsdag fredag ska Fredrik gå själv för då fick inte båda vara med ..

Annars har jag jobbat idag och efter jobbet så åkte jag och Magda på ett indor walking pass , sjukt jobbigt men skönt att svettas mkt när man tränar :)

Nej sängen ropar..

God natt


Dag 1

Första dagen på nya jobbet gick kanon bra :)

Imorgon börjar inskolningen för haley på Dagis :) spännande..

Sen efter blir det till att jobba och sen efter jobbet ska det svettas och tränas lite :)

God natt..

Juste ni som inte har sett Once upon a time .. Se den skit bra serie :):)


Hm?

Vet inte varför det förra inlägget blev som det blev och varför man inte har kunnat kommentera ?? :/

Idag har jag jobbat och sen så har jag även tränat och herregud vi körde ett intensiv pass.. Fyfan säger jag bara kunde typ inte gå efteråt:):)

Jag har nu gått ner 5.8 kg...

Imorgon blir det första riktiga arbetspasset på det nya jobbet :)

Här kommer en bild som Haleys farmor tog idag :)


<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645413.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645413.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645413.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645413.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645551.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645551.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645624.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/436817/images/2012/pic_186645655.jpg" class="image">


Yeah

Var och tränade igår först 30 min crosstraining sen 1timmes step.. Haha tappa bort mig hela tiden ;) men annars var det roligt man var lite virrig bara..


Jag och Haley har varit på öppna förskolan idag. Gumman tycker att det är jätte roligt och blev jätte ledsen när vi skulle gå :/ så dagis kommer nog bli en jätte hitt:):)


Träna ikväll vi hoppas får plats på indore walking passet men annars får det bli Core passet :)


God morgon

Haley kör lite bil nu på morgonen


Älskar er<3<3


Phuu

Har nyss kommit hem från ett gym pass på en timma och sen även en timmes Friskis och Svettis :) helt slut.. Jag och Magda har börjat på det där nya stora stället vid Coop as Nice:) värmer man upp på gymmet en timme sen kör man ett medelpass Nu jävlar !!!!! Ska fläsket bort :)

Fredriks föräldrar var här idag och träffade haley det var länge sen :) alltid lika trevligt <3

Sen har jag ju även jobbat idag ska jobba imorgon med fast på kvällen..

Nej nu måste jag duscha ......


<3


Grattis

Världens bästa mamma som fyller år idag :) älskar dig vi syns imorgon <3

Ska sova nu ska upp tidigt imorgon och jobba på hotellet jobbar frukost lördag och söndag.. Sen även kväll månda-onsdag .. Bra att få in lite extra pengar så man får resan betald :):)

Sen snart börjar mitt nya liv på mitt nya jobb är taggad som bara den..

Har haft tvättstugan idag och städat , vi har även hunnit med en runda runt Ringvägen .. Var skönt för Dexter att få en 2 timmars promenad :)

Juste vi går ju på en diet och det går skit bra är inte alls sugen på nånting längre.. Efter en vecka hade jag gått ner 2.9 kg och Fredrik 1.1kg ska bli roligt att väga sig nu efter 2 veckor :) är så stolta över oss att vi är så duktiga och speciellt Fredrik som inte dricker cola längre :)

Nej nu måste jag sova..


Lisö <3


Helgen

Har inte så mkt att skriva om helgen.. Jobbade på konditoriet i lördags och på hotellet igår :) längtar tills jag börjar jobba jag börjar Att tröttna rejält på att vara hemma nu är Inge roligt längre.. Skönt att få en riktig vardag igen och mer pengar :)

Haley får leka av sig massa på dagis och blir inte lika uttråkad som hon blir lätt nu och då är det bara jobbigt när hon blir grinig..

Faktiskt riktigt roligt på cafét ju mer man kommer in i det.. Men nu ska jag inte jobba där mer förrän jag börjar på riktigt LÄNGTAR :) har några tider på hotellet kvar som jag ska jobba..

Haley Skolas in 1 vecka tidigare så hon börjar den 31 januari.. Det går nog jätte bra :)

Förstår mig inte på dom som vill vara hemma flera år skulle aldrig kunna vara det man får ju damp tillslut man vill ju ha ett jobb och rutiner :)


Den här med

lyssnar bara om och om på dom :)


:)



Älskar den här låten..

<3


Naglar

Igår fixade jag nya naglar blev väldigt nöjd hade lite beslutsångest bara med färgen ..:)

I onsdags jobbade jag på cafét första gången.. Det gick jätte bra:) väldigt mycket saker att lära sig bara så kände mig lite som en virrhöna... Men det blir nog bra sen när jag börjar på heltid :)

Idag ska vi träffa Yennipher och Oskar.. Först ska vi gå en promenad och sen ska vi låta dom få leka lite..


Min och Fredriks diet går jätte bra ska bli roligt att väga sig men vi förväntar oss inte så mkt efter bara en vecka :) vi äter inget bröd, potatis pasta eller ris och inget socker.. Så våran måltid ser ungefär ut såhär en köttbit och sallad:) jätte gott faktiskt och man blir härligt mätt inte proppmätt:) jag tycker Fredrik är jätte duktig att bara sluta med colan sådär och det känns bra är han taggad blir jag taggad så tillsammans ska vi nå våra mål.. Bara man tar sig igenom en vecka så är nog sötsuget borta sen:)

Fredrik går upp tidigare för att hinna äta yoghurt och müsli på morgonen.. Viktigt att man följer alla mål när vi bantar:)

Nej nu måste jag gå....


Promenad

Har varit ute och gått en promenad med Yennipher och Oskar:) haley ville hålla i Oskars vagn men det ville inte Oskar .. Haha

Det är roligt att dom två kommer gå på samma dagis och avdelning :)


Lugn helg

Har varit en sån härlig helg.. Haley har varit hemma hos sin moster Gaby hela helgen.. Jag har typ bara legat i soffan och kollat ikapp alla serier.. Har varit så grymt skönt så tack så hemskt mkt för det :)

Dom hade varit i Hagaparken och kollat på massa fjärilar och då var även Haleys andra moster becca med också :) vet ni vilka dom hade sett varit ute på en promenad?? Viktoria och Daniel coolt :):) dom bor ju där..
Sen hade även haley fått en jätte fin jacka , ett par vantar och en fleece tröja :) av världens bästa mostrar...


Imorgon ska jag iväg till cafét och visa upp mig för chefen och prata lite granna med honom.. Blir nog bra det här måste få in en bra rutin sen bara på morgonen så man hinner med allt innan man börjar jobba på morgonen..


Nej nu ska jag sova god natt sov gott..

Haley prövar milkshake på bilden det tyckte hon om :)


Turkiet

Nu är Turkiet resan bokad den 25 april drar vi :):)

Och vet ni vad jag har fått en fast anställning på ett café i nynäs :) tack snälla Frida för hjälpen jag börjar i februari efter Haleys inskolning.. :):)


Slöfockar

Sitter i bilen på väg till Ikea med mamma, jasmin och två slöfockar ;);)


Semla

Årets första mullers semla.. Gud så gott det kommer bli..


:)

Kom hem från en stund sen jag och Anna hyrde en film och köpte Thai mat och hade det mysigt :)

Är jätte trött ska sova.. Lägger ut lite bilder från idag istället


Nyår

Vi hade ett väldigt roligt och trevligt nyår.. Det var jag,Fredrik,Danne , smacke, Fia och tommy :) vi åt tacos och efter det blev det öl spelet på väldigt Mätta magar så vi var tvungna att ta en liten paus .

Haley hade det mysigt hemma hos hennes farmor och farfar! Dom var på hundklubben med massa vänner och gumman hade gjort stor succé med hennes sjungande hund hihi... Tog en bild från camillas hemsida då hon håller i en hund från klubben gullungen:)

Nu ligger jag i sängen har sovit från 22 till kl 10 på morgonen ni anar inte hur skönt det var behövde verkligen en sovmorgon :):)


RSS 2.0